@Pamba 1 what's up with ya drivers? I am at a place where more than five police vehicles are getting repaired for accidents. View attachment 17515
I am at a place where tunachimba mihogo
@Pamba 1 what's up with ya drivers? I am at a place where more than five police vehicles are getting repaired for accidents. View attachment 17515
Wacha upus. Since when did a workshop issue covid certs?Umeenda kujengewa tuk tuk ama Umeenda kuchukua Covid certificate ya driver?
Umeenda garages ngapi ukaona hizo gari za lease zikitengenezwa, mimi najua the whole of Eastern province gari ya polisi ikiharibika ama inaenda service huwa wana peleka isiolo, Nairobi kuna garage industrial area.@Pamba 1 what's up with ya drivers? I am at a place where more than five police vehicles are getting repaired for accidents. View attachment 17515
I hate police drivers@Pamba 1 what's up with ya drivers? I am at a place where more than five police vehicles are getting repaired for accidents. View attachment 17515
They should not be trusted with anything with an engine. Wapewe cheki maneno ama hurubaro which is more stable.@Pamba 1 what's up with ya drivers? I am at a place where more than five police vehicles are getting repaired for accidents. View attachment 17515
Niga I am not @Meria that fake NYU's propagator... Kesho is you are available come nikupeleke to a go down behind Vision Plaza Mombasa road... Mpaka gari za jeshi nanii. I will do you one better,nitakupigia picha!!!Umeenda garages ngapi ukaona hizo gari za lease zikitengenezwa, mimi najua the whole of Eastern province gari ya polisi ikiharibika ama inaenda service huwa wana peleka isiolo, Nairobi kuna garage industrial area.
Umemaliza mihogoNiga I am not @Meria that fake NYU's propagator... Kesho is you are available come nikupeleke to a go down behind Vision Plaza Mombasa road... Mpaka gari za jeshi nanii. I will do you one better,nitakupigia picha!!!
Ati eastern province ziko Isiolo... You are a decade late in this new dispensation ya corruption mashinani
Bado...na haiishi haraka....Umemaliza mihogo
Niga I am not @Meria that fake NYU's propagator... Kesho is you are available come nikupeleke to a go down behind Vision Plaza Mombasa road... Mpaka gari za jeshi nanii. I will do you one better,nitakupigia picha!!!
Ati eastern province ziko Isiolo... You are a decade late in this new dispensation ya corruption mashinani